csa

Přihlašovací formulář



Orlí Indoor Cup U11

V sobotu 16.2. se družstvo Klackařů U11 zúčastnilo halového turnaje. Bylo to první ostré nasazení tohoto družstva, které jsme poskládali, a které spolu začalo trénovat teprve 23. 11. 2018. Bohužel jsme v tuto dobu měli několik nemocných, proto jsme na turnaj odjeli pouze s 8 hráči.

 

Na turnaji se hrálo systémem každý s každým, zápasy trvaly 45 minut + dohrávka.

První zápas jsme odehráli proti domácím Orlům Choceň. Někteří naši pálkaři byli svázáni nervozitou a  nedařilo se nám bodovat tak, jak jsme si představovali. Díky výborné hře v obraně jsme do poslední směny vstupovali se skóre 14:7. Bohužel jsme trochu zvolnili a nechali jsme soupeře bodovat, přesto byl výsledek zápasu 14:12 v náš prospěch.

V dalším zápase jsme se postavili proti Cannibals Šumperk. Soupeř to byl pro nás neznámý, nikdy jsme se s ním neutkali. V obraně jsme hráli dobře, nervozita z našich pálkařů postupně opadávala a zápas jsme ukončili s výborným výsledkem 19:6.

Poslední zápas jsme hráli proti favorizovaným Rytířům Trutnov, byl to zároveň zápas o první místo na  turnaji, protože my i soupeř jsme do něj vstupovali se dvěmi výhrami. Během utkání nás posílil ještě Kuba Trejtnar. Hned v první směně se Rytířům povedlo uhrát 2 body, dál se zápas vyvíjel bez bodů. Až v páté směně jsme se rozpálili a podařilo se nám získat 5 bodů, soupeři 4 body, pak se nám povedlo vyrovnat na 6:6 a v poslední sedmé směně jsme urvali ještě jeden bod. V dohrávce bohužel rozhodčí neviděl fantastický dvojaut zahraný Lukášem Fiedlerem a díky tomu soupeř získal dva body, kterými otočil výsledek nervydrásajícího zápasu na 8:7. Veliká škoda, ale hra je hra a s rozhodčím se nediskutuje.

Skončili jsme tedy na krásném druhém místě!

Děkujeme přítomným fanouškům za podporu!

Za kolektiv trenérů Pavel Barvínekalt

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum