csa

Přihlašovací formulář



Klackaři U 13 na Joudrs indoor cupu ZLATÍ

Již potřetí Klackaři vyrazili na přípravný turnaj žáků do 13 let do nafukovací haly v Praze Joudrs.I v tomto roce nastaly v družstvu změny odchodem starších hráčů a příchodem mladších z kategorie coachballu. Našim cílem na turnaji bylo prověřit sestavu. Do haly se sjelo 10 družstev. Družstva byla rozdělena do dvou skupin.

22

Ležící zleva:   Lukáš Fiedler, Jan Kroupa

Klečící zleva: Ondřej Ochoc, Nikola Hartmanová, Jakub Sejkora, Jakub Fiedler,

Stojící zleva:   Matěj Kroupa, Stanislav Fajgl, Zdeněk Sýkora, Vojtěch Špaček

Trenéři zleva: David Špaček, Miroslava Fiedlerová, Stanislav Fajgl

 

V prvním zápase Klackaři vyzval Locos Břeclav. Hned v první směně jsme vytvořili velký tlak na pálce a získali 3 body ve směně. Zbytek zápasu jsme již kontrolovali skóre 12:2. Do druhého zápasu ve skupině nás vyzval známý soupeř Trhové Sviny. Naši hráči na začátku zápasu chybovali jak na pálce, tak i v obraně. Soupeř pomalu přidával bod po bodu. V půlce utkání Klackaři již prohrávali 8 : 0. Výborným tlakem na pálce v posledních dvou směnách otočili skóre na 9 : 8 pro Klackaře. Třetí zápas byl v této skupině nejtěžší. Nastoupili jsme proti Žralokům z Ledenic. Klackaři se ujali vedení 3 : 1. Zápas byl vyrovnaný až do poslední minuty zápasu, kde Klackaři uhájili těsnou výhru 3 : 2.

Druhý den Klackaři nastoupili v posledním zápase skupiny proti hráčům z  Chomutova.Naše obrana byla perfektní. V tomto utkání se dařilo na pálce. Další výhrou v posledním zápase Klackaři postoupili do finále

Ve finále jsme se potkali s domácím družstvem Joudrs „1“. Zápas začal mohutným útokem našich hráčů. Po dvou směnách Klackaři vedli 7 : 0. Zdálo se, že máme zápas pevně v rukou. V půlce hrací doby přišlo zranění a my museli vystřídat. Soupeř vycítil šanci a zaútočil. Klackaři si vybrali „pověstnou“ směnu a obdrželi šest bodů ve směně. Skóre bylo tedy 7 : 6 pro nás. Na poslední dvě směny utkání se sestava vrátila k základu. Do poslední chvíle zápasu, nebylo rozhodnuto o vítězi turnaje. Konečný výsledek 9 : 6 pro Klackaře. Turnaj opravdu dobře prověřil hru v obraně a odpalování z nadhozu.  Velké poděkování patří řidičům a rodičům, kteří doprovázeli děti na turnaj.

Konečné pořadí turnaje:        

1. SK Klackaři Kostelec nad Orlicí      23

2. SK Joudrs Praha „1“

3. Žraloci Ledenice

4. SK Joudrs Praha „3“

5. Locos Břeclav

6. Spectrum Praha

7. Pigs Trhové Sviny

8. Vlašim

9. Beavers Chomutov

10. SK Joudrs Praha „2“

 

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum