csa

Přihlašovací formulář



Kostelecký Teeball na Open Mistrovství České republiky

V sobotu 23. září 2017 se na hřištích týmu Eagles Praha uskutečnilo Open Mistrovství České republiky v Teeballu hráčů do 9 let. Tohoto turnaje se zúčastnili i hráči našeho oddílu SK Klackaři. Cílem naší účasti bylo získat zkušenosti, prohlédnout si krásný areál – prostě si užít super den. 

Open MČR se účastnilo celkem 5 týmů – domácí Eagles Praha, SK Joudrs Praha, Painbusters Most, SK Sever Brno a SK Klackaři.

Open MČR Teeball

V rámci turnaje si tak každý tým zahrál s každým a v nadstavbě se bojovalo o umístění na 1. – 3. místě. Hráči našeho týmu v každém zápase bojovali a ukázali dobré zákroky jak v obraně, tak dobré odpaly a hru po metách v útoku. Přesto se v každém zápase projevila věková struktura hráčů. Průměrný věk našeho týmu 7,5 roku byl oproti soupeřům nízký. To však nevzalo nic z jejich bojovnosti a odhodlání. To ocenili nejen hráči soupeřů, ale i jejich trenéři a rozhodčí. Konečné páté (poslední) místo určitě není ostudou. Při čekání na vyhlášení jsme si čas zkrátili mimo jiné hodnocením turnaje. Všechny děti se shodly na tom, že musí více trénovat a zlepšovat své dovednosti, aby se mohly v dalších sezónách stát rovnocenným soupeřem ostatním týmům a že si celý den užily.

Ukončení turnaje se zhostil jeho ředitel pan Jiří Pril a předseda české softballové asociace a zároveň předseda evropské softballové asociace pan Gabriel Waage. Oba pánové ocenili výkony všech hráčů a poděkovali jim za skvělou hru, trenérům za jejich práci, rodičům za podporu a popřáli všem mnoho sil do další sezóny. Na závěr předali ocenění. Za náš tým diplom a cenu přebíral nejmladší pětiletý Radovan Bulánek.

Cíl naší výpravy na Open MČR byl zcela naplněn – všichni jsme si užili parádní den! Jako „náhradní“ trenérka bych chtěla poděkovat dětem za jejich snahu a odhodlání i to, že se chtějí zlepšovat a dál se věnovat tomuto sportu. Velký dík patří i jejich rodičům za to, že s dětmi na tento turnaj jeli a především za podporu, kterou svým dětem dávají. Na závěr tedy jen jedno slovo – DĚKUJI!

Mirka Fiedlerová – „náhradní“ trenérka J

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum