csa

Přihlašovací formulář



Mezidivizní turnaj U 11 – Coach Ball

V sobotu 16. 9. 2017 se na hřišti SK Joudrs Praha uskutečnil mezidivizní turnaj hráčů softballu kategorie U 11. Na tento turnaj se kvalifikovaly dva týmy z divize východ a tři týmy z divize západ a jih – celkem tedy 8 „nejlepších“ týmů po základní části soutěže.

U11 mezidivizni 3 maly

Náš tým nastoupil v prvním utkání proti Žralokům Ledenice. Jako hosté jsme začali na pálce a v první směně jsme si doběhli pro 2 body. Naši hráči v obraně zahráli 3 rychlé outy, kdy pálkaři soupeře neobsadili ani první metu. V dalších směnách jsme přidali 5 bodů, soupeř ani jeden. Zvítězili jsme 7:0.

Ve druhém zápase skupiny jsme narazili na SVŠ Plzeň. Tento soupeř byl pro nás neznámou, proto jsme do utkání nastupovali s patřičným respektem. Během utkání soupeř získal 2 body, ovšem naší velmi dobrou hrou v útoku, kdy odpaly často směřovaly do zadního pole, jsme získali bodů 12.  I v tomto utkání jsme zvítězili a to poměrem 12:2.

Hned na to jsme se utkali s týmem domácích Joudrs Navy. V tomto zápase se nám na pálce tolik nedařilo. Soupeř byl v tomto ohledu mnohem úspěšnější a dlouhými odpaly a skvělými zákroky v obraně získal vítězství 8:4. Na základě těchto výsledků jsme se umístili na 2. místě skupiny B. Pokud jsme chtěli hrát o medaile, museli jsme porazit prvního ze skupiny A, tým Hroši Havlíčkův Brod.

Po lehkém obědě jsme nastoupili do další fáze turnaje, tentokrát na hřišti B. Utkání s týmem Hrochů nebylo vůbec jednoduché. Dobré odpaly i zákroky v obraně předváděli hráči obou týmů. Nakonec jsme přeci jen v tomto utkání dokázali zvítězit v poměru 7:4 a mohli se těšit na finále!

To jsme od 18:00 hodin odehráli s týmem Chomutova. Možná že se na hráčích projevila únava z předchozího téměř tříhodinového čekání, ale náš útok byl bezzubý. Nedařilo se nám umísťovat odpaly do míst, kde by nebyli hráči Chomutova. Ti nám umožnili získat pouze 1 bod, oni sami naopak dokázali skórovat 6x. O výsledku utkání a vítězi turnaje bylo rozhodnuto.

I tak bychom chtěli hráčům a rodičům poděkovat za skvělý turnaj, podporu a zážitky. I složka U 11 tímto turnajem tuto sezónu nekončí. První víkend v říjnu se budeme účastnit OPEN MČR  v Coach Ballu, které se uskuteční v Chomutově, a my doufáme, že i na tomto turnaji předvedeme dobrou hru.

 

Mirka a Pavel Fiedlerovi

Konečné pořadí:

1.       Sportclub 80 Chomutov

2.       SK Klackaři Kostelec nad Orlicí

3.       SK Joudrs Praha Navy

4.       Hroši Havlíčkův Brod

5.       SK Joudrs Praha Abafundi

6.       Slavia VŠ Plzeň

7.       Eagles Praha White

 

8.       Žraloci Ledenice

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum