csa

Přihlašovací formulář



2. kolo Coachball 2017 (divize východ)

V sobotu 6.5.2017 tým U11 absolvoval druhý turnaj coachballu (divize východ) v Pardubicích.

Po prvním úspěchu v Břeclavi a některých hráčů v kategorii žáků na turnaji v Hradci Králové nabyl tým dojmu, že i v tomto turnaji bude výhra snadná. Ačkoliv jsme my trenéři hráče upozorňovali, že ostatní týmy pilně trénovaly a že uhrát jakoukoliv výhru bude velice těžké, hráči si tento poznatek k srdci nevzali.

U11 Pardubice

Hned v prvním utkání proti Pasos Pardubice se naše tvrzení potvrdilo. Soupeř v první směně dobrými odpaly skóroval 3x, zatímco my pouze jednou. Ve druhé směně soupeř přidal další 3 body, my díky nepřesvědčivým odpalům ani jeden. V poslední směně soupeř přidal další bod, a my jen snížili konečný výsledek na rozdíl jediného bodu. Prohráli jsme 6:7.

Do druhého zápasu proti SK Sever Brno, šli hráči již s větší pokorou. Zlepšenou hrou na pálce i v obraně jsme zvítězili poměrem 10:1 a ve skupině tak obsadili 1. místo.

V utkání o postup do finále jsme vyzvali tým Snails Kunovice. Zápas se nesl ve znamení naší slabé hry na pálce a nepozorností v obraně a velmi dobrým útokem soupeře. Utkání se tak stalo jednoznačnou záležitostí pro šneky, kteří zvítězili 10:2 a postup do finále si tak zasloužili.

První směna zápasu o 3. místo s SK Sever Brno nepřinesla žádný bod. V dalších směnách soupeř přidával jeden bod k druhému a my rázem prohrávali. Až v poslední směně se nám podařil útok, díky kterému jsme si připsali plný počet 6 bodů, na což soupeř již nezareagoval. Zvítězili jsme tak 9:6 a obsadili konečné 3. místo.

Věřím, že se naši hráči poučili a do příštího turnaje, který se bude hrát 20.5.2017 na domácím hřišti, vstoupí s větším respektem, odhodláním a předvedou co nejlepší výkon. Děkujeme Františkovi Mazánkovi za nadhoz, rodičům za podporu, organizátorům za zvládnutí turnaje a soupeřům za skvělé výkony.

Mirka a Pavel Fiedlerovi

Konečné pořadí:

Snails Kunovice

2.       Hroši Havlíčkův Brod

3.       SK Klackaři Kostelec nad Orlicí

4.       SK Sever Brno

5.       Pasos Pardubice

            Locos Břeclav

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum