csa

Přihlašovací formulář



Nováček v čele 2. ligy

Softballisté Kostelce n.O. coby nováček dále pokračují na vítězné vlně a po šesti zápasech vedou tabulku naší druhé nejvyšší soutěže. Poté, co si na Klackařích v minulém kole vylámala zuby Plzeň a PV Praha, tentokrát tvrdě narazil jeden z předsezonních aspirantů na postup do Extraligy - Pardubice. Kostelec využil stoprocentně domácího prostředí a Pardubice doslova rozstřílel. Prodloužit vítěznou sérii budou chtít Klackaři v dalším kole, kdy 7.5. přivítají opět na hřišti Pod Strání Joudrs Praha a v neděli 8.5. určitě největšího kandidáta postupu, loni ještě extraligovou, Kotlářku Praha.

Klackaři Kostelec n.O. – Pardubice                        9:0 a 13:6

V prvním zápase opět jasně dominoval juniorský reprezentační nadhazovač domácích Michal Preclík a připsal si letos již druhou výhru bez inkasovaného bodu. Rovněž útočná hra Klackařů nepolevovala a výsledkem bylo jednoznačné vítězství. 

Do odvety vystřídal M.Preclíka na nadhozu Jiří Šeda a hostům svitla naděje na úspěch. Když ve třetí směně navýšili své vedení již na 0:5, vrátil se na nadhoz Michal Preclík a utnul útočné snažení Pardubic. Navíc od této chvíle se opět probudil i útok domácího týmu a s každou další směnou začal zasypávat hostující obranu odpaly a body na jejich kontě začaly utěšeně přibývat. Opět hodně dlouhé homeruny zaznamenali Ota Hladík a Dominik Müller. Teprve v poslední směně se Pardubicím podařilo na Michala Preclíka zaznamenat alespoň jeden bod za celé odpoledne. 

MužiA KOSvsPAS

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum