První turnaj Teeballové extraligy – Ledenice

První turnaj extraligy U10 se uskutečnil 9.4.2016 v Ledenicích. Přes špatné počasí si to tým, který se oproti loňské sezóně značně „omladil“, užil.

Prvním soupeřem byl tým domácích Žraloků Ledenice. V tomto zápase jsme nastoupili jako domácí do pole a dobrými zákroky dovolili soupeři pouze 1 bod. Naopak našemu útoku se podařilo získat body 2. Další průběh zápasu však patřil našemu soupeři, který v dalších 3 směnách navýšil své skóre na 17, zatímco nám se podařilo pouze korigovat skóre na končených 12:17.

Po téměř tří hodinové pauze jsme sehráli druhý zápas ve skupině s týmem Snails Kunovice. V tomto zápase jsme předvedli několik dobrých odpalů, zákroků v poli, ale také chyb. Projevila se i zkušenost soupeřových hráčů, kteří ukázali svou sílu na pálce, zakončenou po třech směnách 14 body, což byl dvojnásobek bodů, které se podařilo získat nám. Konečné skóre 7:14.

Ve skupině jsme tak skončili na posledním třetím místě a nastoupili ihned k zápasu s druhým ve skupině B, což byl tým Eagles Praha. Možná tím, že jsme byli rozehraní z předešlého zápasu, se nám dařilo držet se soupeřem krok, v druhé a poslední směně zahrát 3 rychlé auty, a naopak ukázat svou sílu pálce.
První vítězství v této sezóně bylo naše – 19:8.

Zápas, který měl určit, o jaké konečné umístění budeme hrát, jsme sehráli opět s týmem Kunovic. Bohužel i v tomto zápase nás soupeř herně převýšil a dobrými odpaly hned v úvodu zápasu si zajistil 6 bodů. Nám se opět nedařilo – odpaly směřovali buď přímo na soupeře, nebo soupeř zahrál rychlý aut. Porážka 6:11 znamenala, že budeme hrát o 3. místo.

Soupeřem nám byl v posledním zápase 1. kola tým domácích Ledenic. V první směně nám soupeř nadělil 2 body, na které jsme my svým útokem nedokázali odpovědět. Ve druhé směně, výbornými odpaly do zadního pole, soupeř skóroval plným počtem 6 bodů, zatímco náš útok se neprosadil a výsledek zápasu byl již téměř daný. Po čtyřech směnách se nám podařilo korigovat výsledek na 4:19. Na prvním turnaji TEX, který jsme odehráli ve složení: Kroupa Matěj, Sýkora Zdeněk, Fiedler Jakub, Ochoc Ondřej, Hartmanová Nikola, Řehák Ondřej, Kroupa Jan, Fiedler Lukáš, Mazánek František, jsme tak obsadili 4. místo.

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum